Ožkinių gėlės - petunijos, surfinijos, pelargonijos
4
Spa
Pelargonijos

Pelargonijos

Pagal: Ozkiniugeles.lt Ozkiniugeles.lt
Sub kategorija
0 Komentarai
5833 Peržiūros

 Pelargonijos vienos iš populiariausių gėlių ir tikrai pelnytai, tai nereiklūs augalai kuriuos kuo puikiausiai gali auginti net pradedantysis gėlininkas. Jos mėgsta šviesą ir šilumą, kuo puikiausiai auga ant palangės  kambaryje. Nemėgsta permerkimo.
 Vasarą galima auginti ir lauke, puošti jomis balkonus, terasas, gėlynus. Pražūtingas pelargonijoms yra šaltis, jos neišgyvena prie minusinės temperatūros. Todėl prieš prasidedant šalnoms jas reikia įnešti į namus. Ant palangių žiemoja irgi be problemų svarbu neperlaistyti žiemą.
Deka selekcininkų pastangų turime daugybę skirtingų pelargonijų žvaigždiažiedžių, rožiažiedžių, tulpiažiedžių ... įvairių spalvų ir atspalvių. Skirtingų lapų formų ir spalvų. Tokią įvairovę lemia kad pelargonijos labai įvairios, ne tik savo išvaizda, bet ir augimo tempais, kaip pavyzdys nuotraukoje parodyti tris pelargonijos  vienodo amžiaus, bet labai skirtingos .


Pelargonijų žiedų atspalviai irgi gali skirtis priklausomai nuo apšvietimo, net auginant gėlę toje pačioje vietoje jos žydėjimas gali labai skirtis pavasarį,  vasarą ir rudenį. Tai priklauso nuo saulės spindulių intensyvumo. Nuotraukoje pelargonija „April Snow“, kaip ji gali keistis ir atrodyti vis kitaip ir kartu taip pat nuostabiai.

Kelių savaičių dydžio augalas- tokio dydžio augalus siunčiame.

Komentarai

Palikti komentarą

* Būtini laukeliai